Naszą firmę można spokojnie nazwać rodzinną - zapewnia kierownik Magdalena Mazurek. - Pracuję tutaj od 1993 roku. Istniejemy bardzo długo na terenie miasta. Siłą rzeczy więc widzimy, jak dorastają dzieci naszych klientów. Widzimy później, jak przychodzą one już jako dorośli ludzie. Można śmiało powiedzieć, że pokolenia wracają do Tino. Na tak małej powierzchni, jaką jest Pruszcz, istnieje bardzo dużo lokali gastronomicznych.
Najlepszy lokal powiatu gdańskiego
W wielu sieciówkach, aby zaoszczędzić na czasie, powszechnie korzysta się z tzw. półproduktów - m.in. gotowego ciasta, które jest później odgrzewane, albo z gotowych sałatek itp. W tych najmniejszych lokalach natomiast bardzo często potrawy przyrządzane są z nieświeżych produktów, przez co ich wygląd i smak nie jest najlepszy. W naszej pizzerii tymczasem przygotowujemy nasze potrawy na miejscu, od początku do końca, no i oczywiście używamy do tego najświeższych produktów.
Wyślij SMS o treści lokalep.6 pod numer 72 355 (koszt SMS 2,46 zł z VAT)
echodnia.eu Świętokrzyskie tulipany
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?