Lwia część receptur pierogów jest oparta na przepisach sprzed 1920 roku - zapewniają właściciele Joanna i Piotr Krzyżanowscy. - To jest element, który nas wyróżnia. Bazujemy na surowcach sprawdzonych, ekologicznych. Składniki takie jak owoce, warzywa, grzyby pochodzą ze znanych i sprawdzonych źródeł. Są produkowane bez chemii. Reszta to juz kunszt pań, które przygotowują pierogi.
Najlepszy lokal powiatu - lista i wyniki
Pierogranię, która mieści się w stuletnich piwnicach budynku Zielnej Bramy, wyróżnia także miła i fachowa obsługa. Wszystkie kelnerki są sympatyczne i każda ma swoich wielbicieli-klientów.
Wyślij sms o treści lokalep.16 na numer 72355 (koszt 2.46 zł z VAT)
Jak przygotować się do rozmowy o pracę?
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?