Kuchnia w Hotelu Cztery Pory Roku stara się pracować zgodnie z filozofią slow food - łącząc wykorzystanie produktów i surowców lokalnej produkcji, przygotowanych z użyciem tradycyjnych metod ich wytwarzania - z tradycyjnymi recepturami przygotowywania posiłków, zawsze gdy jest to możliwe.
Wykorzystanie sztucznych składników ograniczamy do minimum, przykładając wagę do tego, by jedzenie było przyjemnością. Wiele potraw i ich elementów przygotowują samodzielnie od A do Z: piekąc mięsa, przygotowując pasztety, robiąc naturalne sosy i kremy czy ciasta i desery. Każdorazowo według tradycyjnych receptur i bez "chemii".
Wyślij sms o treści lokalep.10 na numer 72355 (koszt 2.46 zł z VAT)
Strefa Biznesu: Uwaga na chińskie platformy zakupowe
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?