Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce...
fot. Katarzyny Puczyńska

Ekspresowe paszteciki z ciasta francuskiego. Idealne do czerwonego barszczu. Sprawdzony przepis na paszteciki z pieczarkami i mięsem

Paszteciki z ciasta francuskiego. Krok 3

Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce lub bardzo drobno pokrój. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż posiekaną w kostkę cebulkę i pieczarki. Dodaj mięso, wlej ok. pół szklanki wody lub bulionu i chwilę podsmaż.

Zobacz również

Nabór dodatkowy na mieszkania Bełchatowskiego Towarzystwa Budownictwa Społecznego

Nabór dodatkowy na mieszkania Bełchatowskiego Towarzystwa Budownictwa Społecznego

Finał Pucharu Polski. Trener i piłkarze Pogoni Szczecin z szacunkiem o Wiśle Kraków

Finał Pucharu Polski. Trener i piłkarze Pogoni Szczecin z szacunkiem o Wiśle Kraków

Polecamy

Ogromna zmiana dla smartfonów z Androidem. Chodzi o kontakty

Ogromna zmiana dla smartfonów z Androidem. Chodzi o kontakty

Biedronka obniży ceny, aby sprzedać więcej. Spółka mówi też o wojnie z Lidlem

Biedronka obniży ceny, aby sprzedać więcej. Spółka mówi też o wojnie z Lidlem

Przegląd tygodnia od 22.03 w Pruszczu GdańskimTygodniowy przegląd prasy w Pruszczu Gdańskim, (22.03-28.03.2020)

Przegląd tygodnia od 22.03 w Pruszczu GdańskimTygodniowy przegląd prasy w Pruszczu Gdańskim, (22.03-28.03.2020)