MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie lodów zacznij od odmierzenia wszystkich...
fot. Katarzyna Puczyńska

Stary przepis na domowe lody - tak robiły je nasze babcie. Zobacz, jak przygotować tradycyjne lody, które smakują jak mrożony kogel-mogel

Tradycyjne lody na żółtkach. Krok 1

Przygotowanie lodów zacznij od odmierzenia wszystkich potrzebnych składników. Umyj lub sparz jajka. Oddziel żółtka od białek. Białka możesz wykorzystać do zrobienia bezy, np. z tego przepisu: Beziki a'la beza Pavlova, z kremem i malinami

Zobacz również

Kierowanie pojazdem pod wpływem alkoholu - przestroga dla kierowców

Kierowanie pojazdem pod wpływem alkoholu - przestroga dla kierowców

Zawody wędkarskie w Zatorze na zbiorniku "Tęczak". Wędkarze złowili taaakie ryby!

NOWE
Zawody wędkarskie w Zatorze na zbiorniku "Tęczak". Wędkarze złowili taaakie ryby!

Polecamy

Domowa oranżada i lemoniada z czarnego bzu. W gorący dzień nie ma nic lepszego

Domowa oranżada i lemoniada z czarnego bzu. W gorący dzień nie ma nic lepszego

Jest zdrowszy niż oliwa z oliwek. Na serce, jelita i nerki. Wystarczy 1 łyżeczka

Jest zdrowszy niż oliwa z oliwek. Na serce, jelita i nerki. Wystarczy 1 łyżeczka

Wyśmienite kotlety po kowalsku. Najlepsze na duży głód

Wyśmienite kotlety po kowalsku. Najlepsze na duży głód