MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Louis Hardouin uczył się sztuki kulinarnej we Francji i...
fot. materiały prasowe Zamku Książ w Wałbrzychu

Ostatni szef kuchni Hochbergów na Zamku Książ i jego niezwykłe zdjęcia. Jak wyglądała najnowocześniejsza kuchnia z początku XX w.?

Kuchnia obsługiwana była przez zespół kucharzy

Louis Hardouin uczył się sztuki kulinarnej we Francji i światowe standardy wdrażał gotując na zamku.

Zobacz również

Tak kibice Puszczy Niepołomice wspierali zespół w Zabrzu. Zdjęcia

Tak kibice Puszczy Niepołomice wspierali zespół w Zabrzu. Zdjęcia

Górnik zawiódł kibiców. Remis z Puszczą po dramatycznym meczu

Górnik zawiódł kibiców. Remis z Puszczą po dramatycznym meczu

Polecamy

Jest zdrowszy niż oliwa z oliwek. Na serce, jelita i nerki. Wystarczy 1 łyżeczka

Jest zdrowszy niż oliwa z oliwek. Na serce, jelita i nerki. Wystarczy 1 łyżeczka

Co zrobić, gdy psa ukąsi żmija? Ważna jest szybka reakcja!

TYLKO U NAS
Co zrobić, gdy psa ukąsi żmija? Ważna jest szybka reakcja!

Wyśmienite kotlety po kowalsku. Najlepsze na duży głód

Wyśmienite kotlety po kowalsku. Najlepsze na duży głód