RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Pruszcz Gdański » Forum » Katalog Firm » Leo - Centrum Języków Obcych Pruszcz Gdański Kochanowskiego 6b
  • Niezły start Dawid (gość) 2007-09-13 14:08:27

Szkoła dopiero zaczyna, ale już widać, że dbają o klienta i mają duży potencjał. POLECAM!!!!
  • Polecam! Marcin (gość) 2008-06-12 15:13:28

Chodziłem do Leo i mogę polecić szkołę- wysoki poziom nauczania, miła atmosfera i to wszystko za rozsądną cenę.
  • Bardzo dobrze Klaudia (gość) 2008-06-20 23:46:34

Wysoki poziom nauczania, luźna atmosfera, nowiutkie pomieszczenia w bardzo fajnym stylu, aż przyjemnie było chodzić:)
  • bardzo fajnie barubar (gość) 2008-06-25 17:43:03

cel czyli zdana matura zrealizowany :) sporo dały mi tam korki... no i panie nauczycielki pierwsza klasa :) polecam
  • LEO rocks Monika (gość) 2008-07-05 21:34:55

Zapisałam sie do szkoły Leo przez przypadek, Ale tak naprawdę szkoła okazała się stuprocentowym strzałem w dziesiątke. Poziom nauczania bardzo wysoki, lektorzy to kadra profesjonalistów, maturę zdałam bardzo dobrze, a wierzcie,że z moim językiem ngielskim było naprawdę żle! POLECAM SZKOLE, BO MILA ATMOSFERA stwarza znakomite warunki do pracy i nauki. Indywidualne podejście do uczniów do dodatkowy plus.Polecam :)
  • A ja aż takiego zachwytu nie podzielam El@-Rokitnicy (gość) 2008-08-06 17:21:35

Syn chodził do tej szkoły i maturę owszem zdał, ale ledwo, ledwo. Powód - słaba frekwencja na zajęciach (po fakcie mi się do tego przyznał) - a ja przez cały czas nie mialam jakiejkolwiek informacji ze strony szkoły. Do tego jak to określił \"luźna atmosfera\", która może i sprzyja wygłupom, ale efektom w nauce to już raczej nie. Jednym słowem matura zdana, ale oczekiwania (w świetle zapowiedzi ze strony szkoły) były dużo większe. Nie odradzam, ale i na 100% nie mogę polecić nauki w tej szkole.
  • Warunki pracy w LEO LEO (gość) 2008-08-27 14:32:16

Witam!
    Dziękujemy za opinię, jednak uważamy, iż jest nieco niesprawiedliwa. Jeśli chodzi o przygotowanie do matury, to w tym roku mieliśmy 100% zdawalność matury wśród naszych uczniów, mimo, iż początkowy poziom niektórych z nich był bardzo niski. O tym, iż wszyscy razem, wraz z uczniami dokonaliśmy tytanicznej pracy, mogą świadczyć szczere podziękowania niektórych z nich już po wynikach matury. Wiadomym jest fakt, iż nikt z nas nie jest cudotwórcą i do osiągnięcia 100% wyników z matury potrzebna jest przede wszystkim ogromna i systematyczna praca każdego z uczniów połączona ze wsparciem od nauczyciela. Gwarantujemy, iż pełne wsparcie uczniowie od nas otrzymują zawsze, być może nie każdy z nich pracował wystarczająco, by uzyskać maksymalny wynik z egzaminu.
    Jeśli chodzi o frekwencję, to zawsze staramy się powiadamiać rodziców o wynikach uczniów a dodatkowo przekazujemy raporty, które zawierają informację o uczęszczaniu na zajęcia i postępach w nauce. Nie zawsze jednak podany telefon kontaktowy jest odbierany a i raporty semestralne bywają czasem ukrywane przez co odważniejszych uczniów. Z drugiej strony na pewno dzielimy się wiedzą o sytuacji ucznia w przypadku, gdy przykładowo dostaniemy telefon od rodzica czy też rodzic odwiedzi nasze Centrum. Wystarczy minimalne zaangażowanie ze strony rodziców. Jeśli chodzi o atmosferę na zajęciach to na pewno nie jest ona frywolna. Pierwsze słyszymy, iż ktoś na naszych zajęciach \"wygłupia się\" zamiast się uczyć. Na pewno w takich przypadkach, gdyby doszły nas takie informację, zareagowalibyśmy szybko i stanowczo.
    Pozdrawiamy i zapraszamy do naszego centrum, Zespół LEO
  • polecam Kasia (gość) 2011-04-08 08:26:47

Chodziłam rok i maturka na 5 :-)
  • fajna szkółka Asia (gość) 2011-06-21 19:14:27

Właśnie ukończyłam kurs indywidualny z j.angielskiego! Szkoła na 5, bardzo fajna i przyjazna atmosfera, zero stresów! Polecam!

KOD

POLECAMY